Timea Henter Balazs

Autor: Andra Stroe Postat la 22 iulie 2018 267 afişări

Timea Henter Balazs

Printre responsabilităţile principale ale Timeei Henter se numără activitatea de brokeraj în departamentul de birouri al Knight Frank, dar şi reînnoirea şi modernizarea continuă a serviciilor, extinderea bazei de date clienţi şi a colaboratorilor. De asemenea, adaugă ea, asigură suportul pentru echipa internaţională Knight Frank în mai multe proiecte din Ungaria şi România.

Echipa locală de birouri a Knight Frank este lider de piaţă de mai mulţi ani, iar valoarea totală a contractelor de închiriere intermediate anul trecut depăşeşte 55 de milioane de euro, spune Timea Henter.

Absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Bucureşti şi a unui MBA în Human Resources Management la Dublin Business School, Timea Henter identifică drept primul moment cheie din cariera sa cel în care a identificat atracţia instinctivă către industria imobiliară. „După primul an de facultate, am petrecut vara lucrând la Londra şi în timp ce mă plimbam în Notting Hill am zărit câteva agenţii imobiliare cu oameni zâmbitori care păreau să fie fericiţi, exact ceea ce căutam şi eu pe vremea aceea. Chiar dacă am fost o studentă ambiţioasă, eram uşor pierdută în ceea ce priveşte viitorul meu profesional.”

Când a revenit la Bucureşti, povesteşte ea, a început să cerceteze piaţa locală, care trecea printr-o perioadă de boom, şi „am început să lucrez la o agenţie rezidenţială locală. Pas cu pas am învăţat bazele acestei meserii frumoase, uneori chiar dificilă”.

După terminarea facultăţii şi cu o experienţă de trei ani în imobiliare, „am decis să combin curiozitatea faţă de oameni şi faţă de industrii, aşadar am făcut un master în resurse umane în Irlanda”. După master s-a întors în ţară şi, spune ea, „m-am încăpăţânat şi am vrut să mă reprofilez spre resurse umane. După un an de lipsă de compatibilitate între mine şi HR, chiar dacă am fost într-o multinaţională de succes, am învăţat că trebuie să mă ascult şi să mă mulţumesc în primul rând pe mine. Am revenit în imobiliare, dar de această dată pe nişa industriei de birouri, de care sunt îndrăgostită de ceva timp”. 

31 de ani  

associate director, office division  

Knight Frank Romania

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.