Gestul EXTREM al unei chinezoaice pentru a scăpa de o datorie de 3,9 milioane de dolari. Tu ai avea curajul să faci asta?

Postat la 21 iulie 2018 500 afişări

O femeie din oraşul Wuhan din China şi-a schimbat complet înfăţişarea prin operaţii estetice pentru a scăpa de o datorie de 3,9 milioane de dolari pe care o are la bănci.

Poliţiştii au rămas uimiţi când au reuşit să dea de femeie, în Shenzen. Aceasta nu arăta deloca ca în imaginile pe care le aveau cu ea, potrivit go4it.

„Am fost foarte surprinşi. Arăta de 30 de ani şi foarte diferită de imaginile pe care le aveam”, a declarat unul dintre poliţişti.

Acuzata, Zhu Najuan, a declarat că a folosit acte false pentru a călători cu trenul prin ţară şi că a plătit operaţiile estetice cu carduri de credit împrumutate. Este posibil ca aceste carduri să fi fost unele furate de hackeri.

În China nu există un sistem digital de scoring naţional funcţional, aşa că mulţi oameni profită de acest lucru pentru a lua credite de la bănci diferite.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
operatii estetice,
femeie,
china,
banci,
datorie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.