100 Tineri manageri de Top - editia 2014

100 Tineri manageri de Top - editia 2014

Începând cu 26 mai, revista Business Magazin lansează a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, proiect care scoate la lumină încă 100 dintre cei mai activi manageri şi antreprenori care pun în mişcare motoarele companiilor cu cifre de afaceri de milioane de euro.

Catalogul propus anual de Business Magazin nu este un top, ci o expunere a câştigătorilor unei competiţii bazată pe dedicare, curaj şi muncă susţinută, manageri care reprezintă adevarate modele pentru tinerii aflaţi la început de drum. Este vorba despre 100 Tineri Manageri de Top, care au punctat excelenţa şi care au câştigat pariul cu performanţa.

Catalogul dedicat celor mai activi manageri poate fi  considerat cea mai bună ofertă pe care Business Magazin o propune societăţii româneşti, publicului cititor pasionat de mediul business.

Managerii prezentaţi în catalog activează în servicii financiare, IT&C,  in industrie şi comerţ, iar acestora li se adaugă antreprenorii. Toţi aceştia formează noua generaţie de lideri pe care Business Magazin mizează pentru viitorul economic al ţării în anii următori.

Împreună cu ediţia 2014, Business Magazin a adunat 900 de tineri manageri şi antreprenori care s-au remarcat prin iniţiativă, performanţă şi profesionalism.

Catalogul este oferit gratuit abonaţilor Business Magazin şi va putea fi achiziţionat în format electronic la preţul de 35 lei.

Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

 
Cantitate: buc.
 

 

* Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica. Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

Urmărește Business Magazin

cataloagele business magazin
ZF.ro
Autoturismele din România la raport: Moment istoric în România. Ce trebuie să ştie toţi şoferii din ţara noastră Autoturismele din România la raport: Moment istoric în România. Ce trebuie să ştie toţi şoferii din ţara noastră
Mai aveţi zile de concediu de anul trecut şi vreţi să nu le pierdeţi? Vedeţi aici ce se întâmplă cu perioada de concediu de odihnă neefectuată
Mediafax
Militarii europeni continuă să demisioneze, exact când NATO are nevoie de ei. Situaţia e prezentă şi în România / Statele occidentale discută despre stagiu militar obligatoriu Militarii europeni continuă să demisioneze, exact când NATO are nevoie de ei. Situaţia e prezentă şi în România / Statele occidentale discută despre stagiu militar obligatoriu
Charles Michel avertizează: Dacă vrem pace, Europa trebuie să se pregătească pentru război
MonitorulApararii
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
România va semna contractul de peste 700 milioane euro pentru obuzierele de 155 mm. în luna martie
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Ce, cât şi cum se mai fură prin Europa COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Ce, cât şi cum se mai fură prin Europa
COMENTARIU Valeriu ŞUHAN Cu frâna trasă pe podul suspinelor...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.