Roxana Hidan, deputy CEO OTP Bank România: „Văd drept realizări acele momente în care preiau responsabilităţile pe care toţi ceilalţi le ocolesc”

Autor: Andra Stroe Postat la 18 iunie 2020 246 afişări

„Fii tu însăţi, fii autentică, ai încredere în tine şi nu te aştepta ca toţi să îţi fie prieteni. Învaţă mult, educă-te şi nu îţi consuma energia etichetând oamenii din jur, trăind în stereotipuri. Acceptă şi eşecurile. Până la urmă, asumarea tuturor experienţelor şi gestionarea lor te ajută să treci la următorul nivel profesional, dar şi personal”, a spus Roxana Hidan în răspunsurile pentru catalogul de anul acesta dedicat celor mai puternice femei din business.

Roxana Hidan, deputy CEO OTP Bank România: „Văd drept realizări acele momente în care preiau responsabilităţile pe care toţi ceilalţi le ocolesc”

„Dacă trebuie să folosim acest termen, văd drept realizări acele momente în care preiau responsabilităţile pe care toţi ceilalţi le ocolesc. Dorinţa mea continuă de a accepta noi provocări m-a determinat să mă implic în proiecte care veneau cu riscuri mari, dar a căror îndeplinire cu succes aducea după sine satisfacţii pe măsură şi mari şanse de a obţine recunoaşterea profesională necesară oricărei cariere de succes”, spune Roxana Hidan. Pentru anul în curs ea şi-a propus să continue să înveţe. Povestea profesională a Roxanei Hidan are ca subiect principal bankingul, după cum susţine chiar ea. „În jurul acestei idei construiesc tot ce ţine de cariera mea. Este lumea în care mă regăsesc profesional, locul unde fac lucrurile să se mişte, unde sunt inspirată, unde inspir, unde nu simt că este muncă, ci pasiune.” Calităţile care îi conturează succesul profesional spune că sunt: un stil de leadership „decisiv”, determinarea, caracterul puternic, dorinţa de acţiune şi modul direct de a-şi exprima opiniile, chiar şi atunci când acestea sunt contra curentului. În opinia sa, nu există un echilibrul perfect între viaţa personală şi cea profesională. „Fiecare persoană are nevoi diferite, chiar şi nevoile acelei persoane variază în timp. Gramatica vieţii mele personale este destul de diferită de cea a vieţii mele profesionale. Sunt mult mai puţin meticuloasă, spre deloc, în planificarea vieţii personale.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.