Producătorul de lactate Prodlacta Braşov a intrat în insolvenţă

Postat la 12 decembrie 2011 33 afişări

Tribunalul Braşov a admis la sfârşitul lunii noiembrie cererea de intrare în insolvenţă a producătorului de lactate Prodlacta Braşov, administratorii judiciari solicitând luni Bursei suspendarea de la tranzacţionare a acţiunilor firmei.

Astfel, societăţile Info-Dip Insolvency SPRL şi RVA Insolvency Specialists SPRL din Bucureşti, numite administratori judiciari ai Prodlacta, au solicitat luni suspendarea de la tranzacţionarea la Bursă a acţiunilor firmei din cauza intrării acesteia în insolvenţă. Prodlacta Braşov a înregistrat în primele nouă luni o cifră de afaceri de 16,6 milioane de lei, de 2,3 ori mai mică decât în perioada similară a anului trecut.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
insolventa,
prodlacta brasov,
lactate
/actualitate/afaceri/producatorul-de-lactate-prodlacta-brasov-a-intrat-in-insolventa-9052341
9052341
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.