Pe aceeasi lungime de unda

Postat la 22 august 2006 1 afişăre

Intentia lui Vlad Soare si a lui Nicolae Bara de a investi in radioul sportiv nu este intamplatoare: ambii au avut / au legaturi cu lumea fotbalului:

 

Vlad Soare

Legaturile lui Soare cu fotbalul dateaza de cand era viceguvernator BNR (1991-1998), intr-o perioada in care BNR patrona FC National, in care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu detinea actiuni. Dupa plecarea sa de la BNR, Soare a condus Bancorex pana in 1999, dupa care a fost angajat in fruntea grupului financiar Gelsor. A parasit Gelsor dupa izbucnirea scandalului FNI. Soare a fost si consilier al premierului Adrian Nastase pe probleme de finante. In prezent, este membru al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.

 

Nicolae Bara

Politica, afaceri si fotbal - acestea sunt principalele trei preocupari ale lui Nicolae Bara in prezent. Bara este deputat PD, consilier in grupul de firme Frigotehnica si finantator al clubului UT Arad, antrenata de Marius Lacatus. Legatura lui Bara cu sportul nu se rezuma insa numai la finantarea UTA: de anul trecut Frigotehnica s-a largit cu o institutie de presa, Frigo Media - care editeaza publicatia Sport Total - si cu o tipografie, Frigo Print. Frigo Media va lansa in curand un post de radio sportiv (compania inca asteapta licenta de emisie de la CNA).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Pe aceeasi lungime de unda
/media-marketing/pe-aceeasi-lungime-de-unda-1006725
1006725
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.