Preşedintele Germaniei, Joachim Gauck, se întâlneşte luni cu premierul şi cu preşedintele Iohannis

Postat la 20 iunie 2016 72 afişări

Preşedintele Germaniei, Joachim Gauck, şi partenera sa. Daniela Schadt, se află într-o vizită de stat în România în perioada 20 – 22 iunie, oficialul german având programate discuţii politice cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu prim-ministrul Dacian Cioloş luni şi o vizită la Sibiu marţi.

Preşedintele Germaniei, Joachim Gauck, se întâlneşte luni cu premierul şi cu preşedintele Iohannis

Gauck are programate consultări cu preşedintele Klaus Iohannis luni la Palatul Cotroceni pe tema relaţiilor bilaterale.

"În cadrul discuţiilor vor fi identificate modalităţile cele mai eficiente de dezvoltare şi intensificare a relaţiilor bilaterale, consolidate de dinamica dialogului politic, schimburile economice solide, dar şi de rolul important al minorităţii germane din România, alături de comunitatea de români din Germania, una dintre cele mai bine integrate pe piaţa muncii germane", potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-germaniei-joachim-gauck-se-intalneste-luni-cu-premierul-si-cu-presedintele-iohannis-15500963
15500963
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.