Ploile au făcut ravagii în judeţul Suceava: Zeci de gospodării au fost inundate. Patru persoane, salvate de pompieri

Postat la 19 iunie 2016 127 afişări

Zeci de gospodării din localităţi ale judeţului Suceava au fost inundate, sâmbătă seara, în urma ploilor abundente, iar pompierii au acţionat în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru evacuarea apei, dar şi pentru evacuarea a patru persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, pompierii militari suceveni au intervenit, începând de sâmbătă după amiază în urma ploilor torenţiale, care au afectat mai multe localităţi din tot judeţul, în special în Suceava, Siret, Rădăuţi, Gura Humorului, Frasin, Horodnic de Sus, Horodnic de Jos, Valea Moldovei, Muşeniţa, Vicovu de Jos, Frătăuţii Noi, Şcheia şi Brodina.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
INUNDAŢII,
OAMENI,
/actualitate/ploile-au-facut-ravagii-in-judetul-suceava-zeci-de-gospodarii-au-fost-inundate-patru-persoane-salvate-de-pompieri-15500264
15500264
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.