Echipa României a câştigat medalia de argint la Campionatele Mondiale de Gimnastică Aerobică

Postat la 19 iunie 2016 506 afişări

Echipa naţională a României a câştigat, sâmbătă, medalia de argint la Campionatele Mondiale de Gimnastică Aerobică, găzduite în premieră de Coreea de Sud, notează site-ul oficial al Federaţiei Române de Gimnastică.

La întrecerile din Namdong Gymnasium, contribuţia pentru acest rezultat a aparţinut echipei formate din Corina Constantin (individual feminin), Lavinia Panaete, Dacian Barna (perechi), Lucian Săvulescu, Lavinia Panaete, Dacian Barna (trio), Bianca Gorgovan, Gabriel Bocşer, Lavinia Panaete, Lucian Săvulescu, Andreea Bogati (grup) şi Anca Surdu, Mădălina Cioveie, Andreea Bogati, Alexandra Oprea, Andreea Darie, Laura Cristache, Denisa Ganea, Bianca Becze (Aerobic Dance).

Este pentru a 8-a oară consecutiv în istoria Campionatelor Mondiale când echipa României se află pe podium. Formaţia Chinei a cucerit medalia de aur, în timp ce Coreea de Sud şi-a adjudecat bronzul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/echipa-romaniei-a-castigat-medalia-de-argint-la-campionatele-mondiale-de-gimnastica-aerobica-15500259
15500259
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.