Marţienii la muzeu

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 18 iunie 2016 55 afişări

Marţienii la muzeu

După ce au invadat diverse părţi ale lumii în literatură şi filme, mai nou marţienii au ajuns la un muzeu de artă din Boston. Muzeul Isabella Stewart Gartner din Boston prezintă povestea colonizării Pământului de către marţieni sub forma unei picturi murale realizate pe unul din pereţii exteriori ai instituţiei de către artistul Maurizio Cannavacciulo, scrie Boston Globe.

Intitulată ”Prelegere despre istoria marţiană„, lucrarea înfăţişează un profesor pământeano-marţian cu multe braţe care vorbeşte publicului, iar cei care vor să vadă ce are de spus acesta vor avea prilejul să afle cu începere de pe 28 iunie şi până pe 9 ianuarie 2017.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/martienii-la-muzeu-15499295
15499295
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.