Confesiunile unui model canadian care a plecat să lupte împotriva ISIS: ”Am fost minţiţi. Sunt dezamăgită. Sunt nerăbători să fugă!”

Autor: Ştefan Stan Postat la 20 iunie 2016 15503 afişări

ISIS a reuşit să manipuleze oamenii şi să lase impresia că sunt o organizaţie numeroasă şi înfricoşătoare...

Confesiunile unui model canadian care a plecat să lupte împotriva ISIS: ”Am fost minţiţi. Sunt dezamăgită. Sunt nerăbători să fugă!”

Hanna Bohman a luptat în cea mai mare parte a acestui an în Siria împotriva grupării teroriste ISIS şi nu a fost deloc impresionată, scrie Business Insider. Ea a spus că este dezamăgită de militanţii Statului Islamic şi că nu sunt atât de mulţi cum au lăsat să pară până acum. „Sunt nerăbdători să fugă”, a scris ea într-un e-mail către Business Insider.

„Cred că cei mai experimentaţi luptători s-au antrenat în Mosul şi Rakka şi acolo vor avea loc marile bătălii.” Bohman susţine că ISIS a reuşit să manipuleze oamenii şi să lase impresia că sunt o organizaţie numeroasă şi înfricoşătoare..."

Vedeţi AICI ce spune modelul despre ISIS

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezamagire,
fuga
/actualitate/confesiunile-unui-model-canadian-care-a-plecat-sa-lupte-impotriva-isis-am-fost-mintiti-sunt-dezamagita-sunt-nerabatori-sa-fuga-15500819
15500819
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.