Mesaj umilitor pentru România. Ce i s-a transmis lui Klaus Iohannis la patru zile de la vizita în Bulgaria

Postat la 20 iunie 2016 31710 afişări

Mesaj umilitor pentru România. Ce i s-a transmis lui Klaus Iohannis la patru zile de la vizita în Bulgaria

După ce Bulgaria a refuzat să participe la o flotă comună cu România, Turcia şi Ucraina în Marea Neagră, premierul de la Sofia ia peste picior ideea românilor şi transmite un mesaj umilitor României. Prim-ministrul bulgar Boyko Borissov a confirmat, într-o declaraţie pentru jurnalişti la Sofia, că se opune ideii de creare a unei flote comune a Bulgariei, României, Turciei şi Ucrainei, vizând contracararea prezenţei navale a Rusiei în Marea Neagră, transmite BTA. Potrivit cotidianului bulgar "24 Ceasa" ("24 de ore"), Borissov a dezaprobat iniţiativa preşedintelui român Klaus Iohannis, prezentată la Sofia, în timp ce şeful statului bulgar, Rosen Plevneliev, a susţinut-o.

Află aici care este mesajul umilitor pentru România primit de Klaus Iohannis  la patru zile de la vizita în Bulgaria

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bulgar,
marea neagra,
klaus iohannis
/actualitate/mesaj-umilitor-pentru-romania-ce-i-s-a-transmis-lui-klaus-iohannis-la-patru-zile-de-la-vizita-in-bulgaria-15500694
15500694
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.