Poşta simplifică procedurile după ce unui bărbat i s-a cerut adeverinţă pentru livrarea unui colet

Postat la 16 noiembrie 2017 179 afişări

Poşta Română anunţă că va simplifica procedurile de lucru în ceea ce priveşte livrarea de colete după ce un bărbat nu a putut ridica un pachet fără adeverinţă de la locul de muncă, fiind vorba despre o adresă diferită decât cea din cartea de identitate.

Poşta simplifică procedurile după ce unui bărbat i s-a cerut adeverinţă pentru livrarea unui colet

Un bărbat din Târgu-Mureş nu a putut ridica un colet de la poştă deoarece adresa de livrare a pachetului era cea a locului de muncă şi nu coincidea cu cea din buletin. Din această cauză, angajaţii oficiului poştal i-au cerut bărbatului o adeverinţă de la serviciu din care să reiasă că este angajat la compania respectivă.

"La poştă nu vor să-mi elibereze coletul comandat fără adeverinţă de la locul de muncă pentru că am pus livrarea la birou, nu la adresa de domiciliu", a povestit bărbatul pe contul său de Facebook.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.