Posesorii de RBS MasterCard primesc 10 lei inapoi pentru fiecare tranzactie de peste 200 de lei

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 03 noiembrie 2010 71 afişări

Titularii de carduri de credit RBS MasterCard primesc inapoi cate 10 lei la fiecare tranzactie facuta la comercianti in perioada 19 octombrie – 19 decembrie, cu conditia ca tranzactia sa fie intre 200 si 500 de lei, informeaza banca.

Campania promotionala este destinata detinatorilor cardurilor de credit RBS MasterCard (Standard, Gold, Black, Student si AIG Life) si RBS Visa (Gold si Classic). Posesorii de carduri de credit RBS Visa care fac tranzactii la comercianti in aceeasi perioada pot primi inapoi pana la 3% din banii cheltuiti lunar (maximum 500 lei/luna).

Banii se vor vira in contul de card al titularului contului de card in data de 5 ianuarie 2011.

Cardurile de credit RBS ofera, de asemenea, posibilitatea platii facturilor de utilitati prin telefon, fara comision, posibilitatea de a plati in rate valoarea cumparaturilor prin programul de rate Enjoy (primele 3 rate cu dobanda 0) sau facilitatea de plata automata a facturilor Vodafone, Orange si Romtelecom prin debitarea directa a contului cardului de credit RBS. Cei care au carduri RBS Mastercard au acces si la reduceri de preturi la peste 1.500 de comercianti parteneri ai bancii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
card,
RBS,
MasterCard,
Visa,
promotie,
tranzactii,
cont,
factura
/actualitate/posesorii-de-rbs-mastercard-primesc-10-lei-inapoi-pentru-fiecare-tranzactie-de-peste-200-de-lei-7690257
7690257
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.