Coldwell Banker are oferte promoţionale pentru 150 de locuinţe din şapte ansambluri rezidenţiale

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 24 octombrie 2013 347 afişări

Coldwell Banker Affiliates of Romania, companie de consultanţă imobiliară, va desfăşura la Târgul Imobiliar Naţional (tiMON) campanii promoţionale pentru toate proiectele rezidenţiale pe care le reprezintă în exclusivitate, cu un stoc finalizat de 650 de locuinţe: Alia Apartments, Amfiteatru Residence, Cosmopolis, FeliCity, Metropolis Residence, Nordia Residence si Rose Garden.

Coldwell Banker are oferte promoţionale pentru 150 de locuinţe din şapte ansambluri rezidenţiale

Ofertele promoţionale se vor desfăşura pentru un număr de peste 150 de locuinţe în şapte ansambluri. ”Piaţa rezidenţială este acum într-un moment mai bun comparativ cu acum un an, creşterea fiind sesizabilă.

în plus, este pentru prima oara când ne poziţionăm ca un magazin de locuinţe, tinând cont de oferta noastră variată, atât din punct de vedere al preţurilor, amplasamentelor sau segmentului de piaţă vizat. Un târg imobiliar reprezintă un moment în care cumpărători pot identifica oferte bune şi estimăm că vom vinde aproximativ 40 de locuinţe în urma participării la acest eveniment”, a declarat Gabriel Voicu, director divizia New Homes din cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Ofertele promoţionale desfăşurate de Coldwell Banker se adresează tuturor celor care vor achiziţiona locuinţe în perioada următoare, potenţialii cumpărători prezenţi la târgul imobiliar urmând să fie înscrişi într-o bază de date.

În cazul Cosmopolis, amplasat în zona de nord a Bucureştiului, preţurile au fost reduse cu un procent de cel puţin 10%. Astfel, un studio dublu (44 metri pătraţi utili) va avea un preţ de 41.000 de euro ⁄ 5%* TVA faţă de 47.000 de euro ⁄ 5%* TVA, un apartament cu două camere (55 de metri pătraţi utili) va avea un preţ de 54.400 de euro ⁄ 5%* TVA faţă de 62.000 de euro ⁄ 5%* TVA iar un apartament cu trei camere (80 de metri pătraţi utili) va avea un preţ de 75.400 de euro ⁄ 5%* TVA faţă de un preţ de lista de 85.000 de euro ⁄ TVA.

în plus, cei care vor achiziţiona o vilă, ale cărei preţuri de listă pornesc de 90.000 de euro ⁄ TVA (90 de metri pătraţi utili) vor beneficia de o reducere de 5.000 de euro.

În cadrul Felicity, amplasat în zona Baneasa, un apartament cu două camere (83 de metri pătraţi utili) şi un loc de parcare subteran este oferit la un preţ de vânzare de 60.900 de euro (TVA inclusă), faţă de un preţ de listă de 74.200 de euro (TVA inclusă).

Un apartament cu două camere (65 de metri pătraţi utili), cu un loc de parcare subteran şi boxă incluse. în cadrul Rose Garden, proiect amplasat în Colentina, va avea un preţ de vânzare redus la 76.900 (TVA inclusă) faţă de un preţ de listă de 84.500 de euro (TVA inclusă).

În cadrul Metropolis Residence, proiect amplasat în zona Griviţei, un apartament de trei camere cu o suprafaţă utilă de 110 metri pătraţi utili şi un loc de parcare subteran inclus,  va avea un preţ de vânzare redus de la 90.000 de euro ⁄ TVA la 78.900 de euro ⁄ 5% TVA.

Alia Apartments, proiect de lux amplasat în apropierea Arcului de Triumf, vine la tiMOn cu o ofertă care include apartamente cu două camere (119 metri pătraţi suprafaţă totală) de la 154.000 de euro ⁄ TVA şi apartamente cu trei camere (127 metri pătraţi construiţi) de la 165.000 de euro ⁄ TVA.

Proiectul Nordia Residence, amplasat în zona de nord a Capitalei, va oferi apartamente cu trei camere şi două locuri de parcare în subteran la un preţ de 140.000 de euro ⁄ TVA faţă de 149.000 de euro ⁄ TVA.

în cadrul Amfiteatru Residence, proiect amplasat în imediata apropiere a Parcului Tineretului, preţul unui apartament cu două camere (76 metri pătraţi utili) a fost redus la 85.500 de euro ⁄ TVA de la 96.000 de euro ⁄ TVA, în timp ce preţul unui apartament cu trei camere (96 metri pătraţi utili) a fost redus de la 115.000 de euro ⁄ TVA la 100.000 de euro ⁄ TVA.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este liderul pieţei de consultanţă imobiliară din România după ultimele rezultate financiare oficiale şi compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidenţial. Compania este agent exclusiv al proiectelor rezidenţiale Alia Apartments, Amfiteatru Residence, Cosmopolis, FeliCity, Metropolis Residence, Nordia Residence şi Rose Garden.

Targul Imobiliar National (tiMOn) se va desfăşura în perioada 24-27 octombrie în Piaţa Constituţiei.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este liderul pietei de consultanta imobiliara din Romania dupa ultimele rezultate financiare oficiale si compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, fiind reprezentantul local a uneia dintre cele mai cunoscute companii imobiliare la nivel mondial.

Coldwell Banker Affiliates of Romania are servicii de consultanta, brokeraj si management al proprietatilor imobiliare pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, terenuri si investitii. Compania are in prezent 45 de sucursale – cincisprezece in Bucureşti si cate una in Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Bran, Brasov, Campulung, Cluj-Napoca, Constanta, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Iasi, Miercurea Ciuc, Onesti, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Rasnov, Satu Mare, Sfantul Gheorghe, Suceava, Targu Mures, Turda, Vaslui, Zalau si Zarnesti.

Cu o istorie de peste 100 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 50 de tari cu 3.800 de birouri si are peste 80.000 de consultanti si brokeri.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/coldwell-banker-are-oferte-promotionale-pentru-150-de-locuinte-din-sapte-ansambluri-rezidentiale-11553884
11553884
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.