O piscină de 100 mp şi două saune s-ar putea deschide în spaţiul din subsolul Senatului unde s-ar putea face un centru spa

Postat la 24 octombrie 2013 62 afişări

La Senat s-ar putea deschide un centru spa cu piscină, saună şi sală de fitness, în regim privat, în prezent doar sauna fiind funcţională, în timp ce piscina, care depăşeşte 100 de metri pătraţi, nu este încă finalizată.

O piscină de 100 mp şi două saune s-ar putea deschide în spaţiul din subsolul Senatului unde s-ar putea face un centru spa

 Presa a avut acces, joi, în subsolul Senatului, unde se află spaţiile care ar putea fi folosite pentru amenajarea unui centru spa destinat publicului, care să funcţioneze pe baze comerciale şi să aducă bani pentru Parlament, aşa cum declara secretarul general adjunct al Senatului Dan Mihalache.

Accesul s-a făcut de la nivelul P, pe scările de lângă liftul cu care senatorii urcă la sala de plen, după ce un angajat a deschis o uşă din grilaj închisă cu lacăt.

Coborând la nivelul subsolului - 4,5 metri, pe mai multe rânduri de scări, prin mici coridoare întortocheate, în diferite stadii de execuţie, cu ţevi aparente pe tavan, prăfuite, unele afectate de igrasie, pe întuneric, în lipsa unei instalaţii de iluminat funcţionale, s-a ajuns în spaţiul în care ar putea fi amenajat un centru spa care să aducă bani la bugetul Senatului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-piscina-de-100-mp-si-doua-saune-s-ar-putea-deschide-in-spatiul-din-subsolul-senatului-unde-s-ar-putea-face-un-centru-spa-11556546
11556546
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.