Chiţoiu spune că nu promite 6% din PIB la Educaţie în 2014. Studenţii îl anunţă că vor protesta

Postat la 24 octombrie 2013 66 afişări

Guvernul nu poate promite că în bugetul pe 2014 vor fi prevăzuţi 6% din PIB pentru Educaţie, dar sumele vor fi mai mari faţă de acest an, le-a spus ministrul Finanţelor studenţilor de la Universitatea de Vest Timişoara, cu care s-a întâlnit joi, în replică aceştia anunţând declanşarea de proteste.

Chiţoiu spune că nu promite 6% din PIB la Educaţie în 2014. Studenţii îl anunţă că vor protesta

 Ministrul Economiei şi Finanţelor, Daniel Chiţoiu, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu şi ministrul pentru IMM şi Turism, Maria Grapini, au participat, joi, la Universitatea de Vest din Timişoara, la o întâlnire cu oameni de afaceri din Timiş şi Arad, dar şi cu studenţi.

Preşedintele Organizaţiei Studenţilor din Universitatea de Vest, Vlad Cherecheş, l-a întrebat pe ministrul Economiei dacă în bugetul pe anul 2014 vor fi prevăzuţi 6 la sută din PIB pentru Educaţie, Chiţoiu răspunzând că Guvernul nu poate promite acest lucru.

"Sumele pentru Educaţie în 2014 vor fi mai mari decât în 2013, dar nu putem promite că vor atinge şase la sută din PIB", a afirmat Daniel Chiţoiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/chitoiu-spune-ca-nu-promite-6-din-pib-la-educatie-in-2014-studentii-il-anunta-ca-vor-protesta-11554957
11554957
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.