Ponta a ajuns la Bruxelles, pentru reuniunea liderilor socialişti europeni

Postat la 24 octombrie 2013 47 afişări

Premierul Victor Ponta a ajuns la Bruxelles, unde va participa la reuniunea liderilor socialişti europeni.

Ponta a ajuns la Bruxelles, pentru reuniunea liderilor socialişti europeni

 Şeful Guvernului a anunţat anterior că, după vizita din Statele Unite, care a fost organizată între 21-23 octombrie, se va opri şi la Bruxelles pentru a participa la reuniunea liderilor socialişti europeni, înainte de a reveni în România.

El a arătat totodată că i-a cerut mandat preşedintelui Traian Băsescu pentru a participa la Consiliul European, unde una dintre temele principale va fi agenda digitală europeană, dar că nu a primit un răspuns.

După ce Preşedinţia a anunţat oficial că Băsescu va reprezenta România la reniunea CE, Ponta a afirmat că orgoliul şi frustrarea personală de a reprezenta României la Consiliul European într-un domeniu în care Guvernul este cel care are competenţe creează deservicii ţării şi împiedică reprezentarea corectă a intereselor industriei româneşti de IT.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-a-ajuns-la-bruxelles-pentru-reuniunea-liderilor-socialisti-europeni-11554553
11554553
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.