Ponta: Nu mă voi da în stambă cu Băsescu la Bruxelles, dar frustrarea sa personală deserveşte ţara

Postat la 24 octombrie 2013 86 afişări

Orgoliul şi frustrarea personală a preşedintelui Traian Băsescu de a reprezenta România la Consiliul European într-un domeniu în care Guvernul este cel care are competenţe creează deservicii ţării şi împiedică reprezentarea corectă a intereselor industriei româneşti de IT, afirmă premierul Ponta.

Ponta: Nu mă voi da în stambă cu Băsescu la Bruxelles, dar frustrarea sa personală deserveşte ţara

 "Mergem la Bruxelles, dar evident că nu o să mă duc şi eu la Consiliul European, pentru că, dacă preşedintele e acolo, nu vreaă să ne dăm în stambă la Bruxelles (...) Mi-e teamă că într-un domeniu important care priveşte viaţa a multe companii din România şi a mii de angajaţi, în special tineri, România o să fie absentă la luarea deciziilor.

E o problemă de cum e mai bine să faci pentru ţara ta, iar dacă orgoliul personal al preşedintelui, "Uite, nu-l las pe Ponta, ca să-i arăt eu!", e mai important decât faptul că avem mii de angajaţi în zona de IT şi e un domeniu unde România s-a dezvoltat extraordinar în ultimii ani, în care ar trebui să avem o poziţie, nu să primim deciziile luate la Bruxelles pe nemestecate, nu pot decât să constat un mod de fapt de a nu reprezenta România, ci de a face deservicii României", a spus Ponta la Antena 3.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-nu-ma-voi-da-in-stamba-cu-basescu-la-bruxelles-dar-frustrarea-sa-personala-deserveste-tara-11554434
11554434
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.