Scrisoare atribuită lui Berbeceanu: Dosarul, fabricat de procurori DIICOT care acopereau infractori

Postat la 24 octombrie 2013 180 afişări

Şeful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, reţinut după ce ar fi favorizat un grup infracţional, susţine, într-o scrisoare adresată colegilor săi, că "acţiunea mârşavă" împotriva sa a fost "coordonată" de procurori DIICOT şi ofiţeri ai serviciilor de informaţii care ar avea legături cu diverşi infractori.

Scrisoare atribuită lui Berbeceanu: Dosarul, fabricat de procurori DIICOT care acopereau infractori

 Joi dimineaţă, a fost postată pe Internet o scrioare atribuită şefului BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, o parte a documentului fiind postată şi pe pagina de Facebook a lui Berbeceanu.

În scrisoare, care are 29 de pagini şi este adresată "tuturor poliţiştilor din structurile de combatere a criminalităţii organizate din cadrul Poliţiei Române", şeful BCCO Alba Iulia afirmă că în ultima perioadă asupra sa şi a echipei pe care o conduce se "desfăşoară o acţiune mârşavă de mari proporţii, organizată şi coordonată de procurori ai DIICOT şi ofiţeri ai serviciilor de informaţii".

Şeful BCCO Alba Iulia le spune colegilor săi să aibă grijă, avertizându-i că sunt "vânaţi", "denigraţi" şi că împotriva lor "se fabrică dosare bazate pe probe false, pe declaraţii mincinoase".

"Vă cer doar să aveţi grijă de voi şi de subordonaţii voştri, să vă feriţi în fiecare clipă pentru că astăzi suntem noi cei vânaţi, denigraţi, astăzi noi suntem cei împotriva cărora se fabrică dosare bazate pe probe false, pe declaraţii mincinoase….dar mâine aţi putea să fiţi voi în locul nostru", se arată în scrisoare, care a fost dată publicităţii de Antena 3.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/scrisoare-atribuita-lui-berbeceanu-dosarul-fabricat-de-procurori-diicot-care-acopereau-infractori-11556611
11556611
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.