Ce este asistenţa virtuală, jobul care se plăteşte cu 100 de dolari pe ora şi poate fi făcut de oriunde

Autor: Iulian Tenchiu Postat la 14 februarie 2023 1393 afişări

Ce este asistenţa virtuală, jobul care se plăteşte cu 100 de dolari pe ora şi poate fi făcut de oriunde

Joburile secundare sau side hustles sunt de ceva timp modalitatea preferată a Generaţiei Z de a face bani în plus. Un side hustle care a început să atragă tot mai mulţi tineri este asistenţa virtuală, un ansamblu de abilităţi, care se recompensează şi cu 100 de dolari pe oră şi poate fi realizată de oriunde, scrie CNBC.

Termenul de „asistent virtual” defineşte o paletă largă de tipuri de talente diferite, printre care se numără programarea, planificarea evenimentelor, gestionarea reţelelor sociale, cercetare, Photoshop sau organizare. Toate aceste abilităţi intră sub umbrela asistenţei virtuale.

„Oricare ar fi abilitatea ta cel mai bine dezvoltată, poţi fi plătit pentru a ajuta pe cineva prin intermediul acesteia”, a declarat Jen Glantz, creatoarea platformei Bridesmaid for Hire.

În ceea ce priveşte modul în care un asistent virtual îşi poate găsi potenţiali clienţi există o plajă destul de largă de opţiuni.

Site-uri precum Belay ajută la conectarea asistenţilor virtuali cu angajatorii care au nevoie de serviciile lor. Cei care aplică pe aceaestă platformă vor putea intra în în contact cu potenţiali angajatori care plătesc între 18 şi 21 de dolari pe oră, potrivit companiei.

Site-uri precum LinkedIn, ZipRecruiter şi Monster listează posturi de asistent virtual cu contract full sau part-time. Proiectele pe care asistentul virtual le obţine prin intermediul acestor platforme pot fi remunerate cu 30 de dolari pe oră.

Platformele pentru freelancer, precum Fiverr şi Upwork permit asistenţilor virtuali să construiască pachete de servicii bazate pe competenţele pe care le deţin şi pe care vor să le ofere. Cei care activează pe Fiverr cer până la 250 de dolari pe pachet.

Platformele de socializare, precum Facebook, dispun de grupuri dedicate asistenţilor virtuali, în special. Angajatorii vor posta joburi şi oricine este interesat poate lua legătura cu ei. Pe grupul I Need a Virtual Assistant (Am nevoie de un asistent virtual) au apărut recent anunţuri pentru experţi Canva şi vorbitori bilingvi de spaniolă/engleză.

În final, cu cât mai unică şi dezvoltată este abilitatea sau sunt abilităţile asistentului virtual, cu atât mai mare va fi şi recompensa. Crearea unor site-uri WordPress sau gestionarea abonamentelor online intră în această categorie şi pot fi recompensate cu cel puţin 100 de dolari pe oră.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
virtual,
asistenta,
plati,
abilitati,
asistenti,
intrare,
site

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.