Tot mai multe poze cu Dacia. Acum, un Sandero MCV-GALERIE FOTO

Postat la 27 iulie 2009 52 afişări

La foarte putin timp de la aparitia viitorului SUV al Dacia (Kanjara), au inceput sa circule pe site-urile internationale poze cu viitor model Sandero break, care se prezinta ca o combinatie de caroserie Logan MCV si parte frontala Sandero.

Italienii de la autoblog.it precizeaza ca este vorba despre o viitoare Dacia Sandero cu sapte locuri.

Insa potrivit celor de la forum.4tuning.ro este vorba de un Logan MCV realizat de catre proprietarul modelului care este student la Automobile Rutiere.

Viitorul SUV al Dacia, care urmeaza a fi lansat pe piata europeana in prima parte a anului viitor se va numi Kanjara si va fi bazata pe platforma tehnica a lui Nissan Qashqai - fiind astfel primul model Dacia din "era Renault" care nu va mai fi proiectat pe platforma "Logan", potrivit L’Automobile.

Noul model va avea pe langa versiunile deja anuntate de oficialii Dacia - tractiune pe doua si patru roti – si o varianta cu sapte locuri - Kanjara+2, dupa modelul lui Nissan Qashqai.

La doua luni dupa ce a prezentat oficial primul sau crossover (un model aflat al limita dintre doua segmente traditionale), au aparut deja mai multe seturi de poze spion cu modelul SUV pe care Dacia urmeaza sa il prezinte oficial in toamna.

Lansarea Stepway (denumirea oficiala a crossover-ului) venea la alte doua luni dupa ce Dacia prezentase concept-car-ul Duster, primul concept car veritabil al producatorului roman. Asteptam comentariile voastre legate de modul cum arata SUV-ul Dacia si, mai ales, de sansele pe care credeti ca le poate avea acest model in lupta cu ceilalti concurenti din piata.

Cititi aici mai multe despre cele 1,3 milioane de masini produse de Dacia de la preluarea de catre Renault in urma cu zece ani, dar si despre strategia de marketing a Dacia pe timp de criza.

Sursa foto L'Automobile, forum.4tuning.ro, Daciaclub.ro si compania.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dacia,
suv,
sandero stepway,
sandero mcv,
logan,
lansare,
Duster,
4x4
/actualitate/afaceri/tot-mai-multe-poze-cu-dacia-acum-un-sandero-mcv-galerie-foto-4698785
4698785
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.