DUSTER, primul concept car Dacia

Postat la 02 martie 2009 113 afişări

Dacia va prezenta primul sau concept car denumit Duster, la salonul auto de la Geneva. Duster este un automobil 4x4, un coupe sportiv si un MPV(Multi Purpose Vehicle) avand doua usi cu deschidere in sensuri contrare.

Potrivit Dacia, Duster va avea un motor de 1.5 dCi 105 (77 kW) si un consum de 5.3l/100 km. Consum redus se realizeaza datorita coeficientului aerodinamic de numai 0.30.

Recent, Dacia a lansat cea mai ieftina varianta de berlina Dacia, care costa 5.900 de euro (TVA inclus) si este echipata cu un motor pe benzina de 1.4 litri si 75 de cai-putere.

Potrivit Dacia, prin intermediul programului de innoire a parcului auto, care a urcat valoarea primei de casare la 3.800 de lei, noua versiune Logan va putea fi achizitionata la 4.995 Euro (TVA inclus).

Pana acum, cea mai ieftina varianta Logan era Ambiance, care costa 6.400 de euro.

Cititi aici mai multe despre cresterea productiei din urmatoarele doua luni, dar si despre strategia de marketing a Dacia pe timp de criza.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Duster,
concept car,
Dacia,
SUV,
transporturi,
auto
/actualitate/afaceri/duster-primul-concept-car-dacia-4011959
4011959
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.