Prima scumpire a apartamentelor vechi

Postat la 24 iulie 2009 10 afişări

Preturile apartamentelor vechi din Bucuresti au crescut in luna iulie, potrivit indicelui imobiliar realizat de catre compania de consultanta imobiliara Colliers International, in timp ce preturile apartamentelor noi au scazut

Apartamentele vechi din Bucuresti s-au scumpit in medie cu 2% in luna iunie, in principal datorita programului Prima Casa, se arata intr-o analiza realizata de Colliers. "Iulie este prima luna din ultimul an in care se poate observa o tendinta evidenta de crestere a preturilor. Nu este o crestere majora, incadrandu-se in limitele a maxim +4%, dar ceea ce face speciala aceasta luna de vara este cresterea constanta in toate sectoarele, doar sectorul 1 simtind o usoara depreciere, cu 2%" se arata in raportul companiei.

 

Astfel, preturile medii pentru apartamentele vechi s-au situat la 1.150 de euro pe metru patrat (suprafata construita, TVA inclusa). " Este foarte greu, daca nu chiar imposibil sa gasim acum apartamente de doua camere sub 60-62.000 de Euro in zone precum Militari, Titan sau Iancului. Acestea sunt zone cu preturi medii, care se incadreaza in plafonul maxim de 57.000 Euro impus in cadrul programului", se mai spune in raportul Colliers.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/prima-scumpire-a-apartamentelor-vechi-4689515
4689515
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.