Preturile apartamentelor vechi din Bucuresti, -4% in august

Postat la 09 septembrie 2008 20 afişări

Preturile apartamentelor vechi din Bucuresti au scazut cu patru procente in luna august in timp ce preturile apartamentelor noi au ramas neschimbate, potrivit indicelui imobiliar realizat de catre compania de consultanta Colliers International

Bucharest Real Estate Index (BREI) a ajuns la o valoare de 1.802 euro pe metru patrat (suprafata construita plus suprafata teraselor) in luna august, cu 42 de unitati sub valoarea lunii precedente (-2%). Aceasta scadere nu este insa resimtita la nivelul intregului oras, potrivit indicelui Colliers. Sectorul 1, cu a doua crestere consecutiva, atinge nivelul de 2.285 euro/mp, cu 2% mai mult decat in luna iulie si cu 13% mai mult fata de acum sase luni.

 

Cele doua componente, BREI-Nou si BREI-Vechi, s-au comportat si in aceasta luna diferit. BREI-Nou pastreaza pentru a patra luna aceeasi valoare - 1.909 euro/mp - comparativ cu 1.735 euro/mp cat era la inceputul acestui an.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/preturile-apartamentelor-vechi-din-bucuresti-4-in-august-3158487
3158487
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.