Peter Imre: Bursa nu e nici cazino, nici bordel, ci un loc in care se pot castiga bani civilizat

Postat la 22 octombrie 2009 39 afişări

“Ma voi concentra pe piata de capital si, eventual, afaceri imobiliare”, a declarat pentru BUSINESS Magazin Peter Imre. “In loc sa cersim bani de salarii de la FMI ar fi mult mai bine sa vitalizam bursa, o piata de capital puternica fiind o dovada a unei economii sanatoase.

Peter Imre, directorul de corporate affairs pe Romania si Bulgaria al Philip Morris a parasit compania in urma incheierii mandatului, el urmand sa fie inlocuit de Roman Yazbeck. Imre a condus departamentul de corporatte affairs al Philip Morris Romania din anul 1997.

"Peter Imre, director Corporate Affairs Philip Morris Romania & Bulgaria si-a incheiat mandatul in cadrul Philip Morris si a decis sa urmeze alte oportunitati de cariera in afara companiei. Roman Yazbeck, Director General Romania & Bulgaria va ocupa si functia de Director Corporate Affairs interimar si va reprezenta compania in relatia cu mass media si alti parteneri externi", a anuntat compania intr-un comunicat de presa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Peter Imre,
management,
Philip Morris,
plecare,
bursa
/actualitate/afaceri/peter-imre-bursa-nu-e-nici-cazino-nici-bordel-ci-un-loc-in-care-se-pot-castiga-bani-civilizat-5026702
5026702
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.