MedLife investeste 500.000 de euro intr-un centru de Gastroenterologie

Postat la 10 martie 2010 70 afişări

Deschis ca unitate distincta in cadrul Hyperclinicii MedLife Favorit, centrul ofera o gama completa de investigatii gastroenterologice, avand estimat un numar de 6.000 de pacienti pe an.

In urma unei investitii initiale de 500.000 euro, MedLife deschide primul Centru de Gastroenterologie din mediul privat, specializat in diagnosticarea si tratarea tuturor afecțiunilor aparatului digestiv, dar si anexelor acestuia, ficatul si pancreasul.

Centrul este dotat cu aparatura medicala de ultima ora, fiind asistat de cei mai buni specialiști, fapt ce permite tratarea oricaror afecțiuni din sfera gastrica, indiferent de gradul de complicație al acestora. Aparatura medicala disponibila in cadrul Centrului include un endoscop Olympus Extera CV 160, un colonoscop Olympus Extera CV 160, un ecograf Siemens cu posibilitați de examinare Doppler și tehnologia PILLCAM SB2 cu Videocapsula - cel mai performant sistem de endoscopie non-invaziva.

Reprezentanții MedLife estimeaza un numar mediu de 400-500 pacienti pe luna și de aproximativ 6.000 de pacienți pe an, urmand ca veniturile generate de acest Centru sa reprezinte o pondere importanta in cadrul bugetului estimat pentru Hyperclinica MedLife Favorit.

"Cu toate ca in afacerea noastra mizam pe conceptul unic de servicii integrate reprezentat de Hyperclinicile MedLife, cererea mare pe care o inregistram pentru anumite specialitati ne-a determinat sa continuam investitiile si pe segmentele de nișa prin extinderea retelei de centre specializate pe diverse afectiuni", a declarat Mihai Marcu, Președintele Consiliului de Administrație MedLife. La ora actuala, rețeaua de centre specializate MedLife include alte 3 unitati: Centrul de Psihiatrie și Psihoterapie MindCare, Centrul de Medicina Materno-Fetala, care include un departament de Fertilizare in Vitro și Centrul de Fiziokinetoterapie și Recuperare Medicala - toate localizate in Capitala.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/medlife-investeste-500-000-de-euro-intr-un-centru-de-gastroenterologie-5731907
5731907
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.