Iata primul posesor din Romania al telefonului Google

Postat la 07 ianuarie 2010 68 afişări

Matilda Tanascov va fi primul utilizator roman care va intra in posesia noului smartphone Nexus One de la Google.

Romanca este castigatoarea unui concurs organizat de celebrul blog american TechCrunch.com, la care s-au putut inscrie utilizatorii care au scris un comentariu pe blog sau un post pe Twitter legat de noul telefon Nexus One al Google. Comentariul Matildei Tanascov a fost tras la sorti dintr-un total de 4.089 de comentarii si 8.424 de posturi pe Twitter.

Nexus One este deocamdata disponibil numai in reteaua operatorului T-Mobile din SUA, la un pret de 179 de dolari, insa va fi comercializat din primavara si de Vodafone si Verizon. Pentru consumatorii dispusi sa plateasca intreg pretul de 529 de dolari, cat costa mobilul fara abonament, alternativa este sa-l comande online, direct de la Google.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Nexus,
Google,
Romania,
livrare,
TechCrunch
/actualitate/afaceri/iata-primul-posesor-din-romania-al-telefonului-google-5284040
5284040
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.