Colliers: Preturile caselor au stagnat in aprilie. Scaderile sunt la 12 luni

Postat la 13 mai 2009 16 afişări

Preturile apartamentelor din Bucuresti, atat noi cat si vechi, au stagnat in luna aprilie fata de luna precedenta, potrivit indicelui imobiliar calculat de catre Colliers International. Comparativ cu perioada similara din 2008, preturile sunt insa mai mici

Desi la nivel de sector s-au inregistrat schimbari moderate de pret, la nivel de Bucuresti, atat pentru segmentul apartamentelor noi, monitorizate prin BREI-N (Bucharest Real Estate Index – Noi), cat si pentru cel al apartamentelor vechi, monitorizate prin BREI-V, indicele global se mentine la aproape aceeasi valoare cu cea a lunii martie.

 

Astfel, valoarea BREI in aprilie a fost de 1.364 euro pe metru patrat (suprafata construita plus terase, TVA inclus), pretul mediu al apartamentelor noi fiind de 1.784 de euro pe metru patrat iar al celor vechi de 1.138 euro/mp, valori similare cu cele inregistrate in luna precedenta.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/colliers-preturile-caselor-au-stagnat-in-aprilie-scaderile-sunt-la-12-luni-4359492
4359492
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.