Colliers: Preturile apartamentelor noi, +10% in 2008

Postat la 08 august 2008 13 afişări

Preturile apartamentelor noi din Bucuresti au crescut cu zece procente in primele sapte luni ale acestui an, potrivit indicelui imobiliar realizat de catre compania de consultanta imobiliara Colliers International

Preturile apartamentelor noi din Capitala s-au majorat cu 10% de la inceputul acestui an in timp ce preturile apartamentelor vechi au scazut cu 4%, potrivit indicelui imobiliar calculat de catre Colliers International. BREI (Bucharest Real Estate Index) a crescut in luna iulie cu sub 1%, subindicele BREI-Vechi inregistrand variatii mai semnificative, cuprinse intre –6% si +8%. "Asistam la a treia luna de stagnare efectiva pe segmentul apartamentelor noi. In luna iulie, ca si in lunile iunie si mai, BREI-Nou inregistreaza o valoare de 1.909 euro pe metru patrat.

 

"Aparent, piata apartamentelor noi nu a inregistrat nicio scadere de la inceputul acestui an. Totusi, pentru a revigora vanzarile scazute din timpul verii, dezvoltatorii au lansat oferte promotionale, fie oferind reduceri de pret, fie incluzand locurile de parcare in pretul apartamentului", noteaza consultantii Colliers.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/colliers-preturile-apartamentelor-noi-10-in-2008-2879754
2879754
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.