Billa Romania nu creste preturile ca urmare a majorarii de TVA

Postat la 30 iunie 2010 39 afişări

Reteaua de supermarketuri Billa Romania a anuntat ca va mentine preturile la nivelul anterior majorarii cu cinci procente a taxei pe valoare adaugata. Programul denumit “Billa Romania ingheata TVA-ul! Preturi neschimbate la peste 1200 de articole!” va incepe joi, 1 iulie.

"Suntem constienti ca majorarea TVA-ului se va resimti in puterea de cumparare a romanilor", a declarat Sabin Fane, director de marketing al Billa Romania.

In conditiile in care producatorii din industria alimentara anunta ca nu pot suporta cresterea de 5% a TVA-ului, aceasta urmand a fi suferita doar de consumatorii finali, Billa Romania a decis ca peste 1200 de articole de importanta sociala din necesarul zilnic, comercializate de supermarketurile din lantul Billa Romania, precum: lapte, oua, faina, ulei si multe altele isi vor pastra preturile de raft anterioare modificarilor legislative.

In plus, reteaua pune acum accent pe promotiile Billa Plus (preturi mai mici la achizitionarea unui numar mai mare de produse de acelasi fel) si pe articolele marcii proprii Clever. Billa este prezenta in Romania din februarie 1999 si este parte a grupului german REWE, care mai are pe piata romaneasca retelele Selgros si Penny.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Billa,
vanzari,
TVA,
preturi
/actualitate/afaceri/billa-romania-nu-creste-preturile-ca-urmare-a-majorarii-de-tva-6466006
6466006
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.