Aviva a primit OK de la CE

Postat la 11 februarie 2008 1 afişăre

Compania de asigurari Aviva, proprietara grupului irlandez Hibernian, a primit aprobarea din partea Comisiei Europene de a vinde produse de asigurari prin intermediul Bank Zachodni, subsidiara a Allied Irish Bank (AIB).

Propunerea a venit la cateva zile dupa ce s-a aflat ca Hibernian este in negocieri pentru preluarea unui pachet semnificativ din actiunile companiei de asigurari de sanatate Vivas, in care AIB dtine 33,33% din actiuni. Aviva a incheiat in noiembrie 2007 un parteneriat exclusiv cu Bank Zachodni, pentru o perioada de 15 ani, privind vanzarea de produse de asigurari generale si de viata prin intermediul retelei bancii din Polonia. Conform intelegerii, au fost infiintate doua companii, ambele detinute in proportii egale de Aviva si Bank Zachodni, contributia totala la capitalul de lucru al celor doua firme fiind de 17,69 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Polonia,
asigurari
/actualitate/afaceri/aviva-a-primit-ok-de-la-ce-2376885
2376885
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.