100 Cele mai puternice femei din business: Claudia Griech, CEO, E.ON Energie România

Postat la 25 mai 2023 201 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Claudia Griech, CEO, E.ON Energie România

Cifră de afaceri (2022): 13,72 mld. lei / Număr de angajaţi: 663


Claudia Griech lucrează în compania E.ON din anul 2005, având roluri de management în zona de marketing şi vânzări, iar din poziţiile deţinute a coordonat cu succes transformarea segmentului B2C, în tranziţia de la statutul de furnizor de energie electrică şi gaze naturale la cel de furnizor de soluţii energetice. Din 2016 este membru al Boardului E.ON România, în funcţia de chief commercial officer. A preluat funcţia de director general al E.ON Energie România la data de 1 mai 2021, având responsabilitatea integrală a segmentului Soluţii Clienţi, atât aria B2C, cât şi B2B. Totodată, Claudia îndeplineşte şi rolul de membru al Boardului E.ON România.

„Atunci când mă refer la libertate mă raportez în primul rând la oamenii alături de care lucrez zi de zi. Libertate înseamnă să creezi un mediu propice pentru ca oamenii să-şi poată exprima părerile, ideile, să aibă iniţiative, să propună proiecte, să simtă că sunt ascultaţi şi că vocea lor contează. Este ceea ce cred că am reuşit să construiesc în echipa mea în aceşti ani. Iar rezultatele vorbesc de la sine: în ciuda contextului dificil în care ne aflăm nu ne-am pierdut entuziasmul, suntem deschişi, motivaţi să evoluăm şi să venim cu soluţii sustenabile pentru clienţii noştri.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.