Citeşte în noul număr Business Magazin din 13 martie 2017

Postat la 10 martie 2017 132 afişări

“Agricultura în era hi-tech” este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 13 martie 2017.

COVER STORY:  În condiţiile în care mulţi fermieri români care practică agricultura de subzistenţă mai folosesc încă la arat plugul tras de boi, folosirea dronelor în acest domeniu pare un scenariu rupt dintr-un film SF. Dar agricultura inteligentă este deja o realitate în anumite ţări, ca Olanda sau Germania: tractoarele care ară pe pilot automat sau fertilizatoare care distribuie îngrăşământ după hărţi digitale nu sunt o raritate. Dimpotrivă, sunt întâlnite adesea în agricultura occidentală. În România, doar în cazuri izolate. Dar este un început.


ANTREPRENORIAT: Cum a migrat educaţia din mansardă în campus


INTERVIU: În pragul unei noi crize


BĂNCI: Planurile noului şef al BRD

 


REPORTAJ: Adevărul gol-goluţ despre India


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-13-martie-2017-16190390
16190390
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.