Iulian Stanciu: 36,3 milioane de oameni pot face cumpărături de la eMAG

Autor: Razvan Muresan Postat la 17 ianuarie 2014 459 afişări

Iulian Stanciu: 36,3 milioane de oameni pot face cumpărături de la eMAG

Iulian Stanciu este şeful eMAG, cel mai mare retailer online din România şi Bulgaria.

Iulian Stanciu: În 2013, eMAG a devenit retailerul favorit nu doar al românilor, ci şi al altei pieţe importante din regiune: Bulgaria, unde am organizat în premieră Black Friday, evenimentul de shopping al anului, şi unde deţinem deja 50% din piaţă. Practic, în prezent, 36,3 milioane de oameni pot face cumpărături de la eMAG, iar în 2014 ne propunem în primul rând mărirea acestei baze de clienţi, prin continuarea extinderii regionale. Finalul lui 2014 ne va găsi, cu siguranţă, prezenţi pe noi pieţe europene.

În acelaşi timp, vom continua extinderea pe verticală. Dacă în 2013 am completat gama de produse pentru copii, am introdus la comercializare parfumuri şi cosmetice, pet food şi accesorii, iar cu ocazia Black Friday am vândut online, în premieră pentru piaţa românească,  inclusiv autoturisme, în 2014 vom anunţa noi surprize la capitolul “categorii de produse„. Clienţii noştri vor avea acces la cel puţin trei categorii inedite. Ne vom dezvolta atât prin forţe proprii, cât şi prin creşterea continuă a Marketplace, platforma de e-commerce a companiei.

În 2014, o direcţie importantă în strategia de business va fi şi continuarea proiectului eMAG Academy,  prin care oferim, începând din 2013, coaching talentelor din companie. Investiţiile în dezvoltarea personală sunt extrem de importante în eMAG, pentru că avem nevoie de oameni dacă vrem să creştem viteza cu care ne dezvoltăm. Iar noi ne dorim acest lucru, întrucât ne propunem ca eMAG să devină prima companie multinaţională cu sediul central în România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
iulian stanciu,
emag,
cover story,
agenda
/cover-story/iulian-stanciu-36-3-milioane-de-oameni-pot-face-cumparaturi-de-la-emag-11918145
11918145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.