FRUMUSETI DE 1 LEU

Postat la 23 martie 2006 1 afişăre

Un caz aparte il reprezinta Ministerul Agriculturii, ai carui specialisti au avut nevoie de 8.155 de pagini pentru a enumera bunurile cu care contribuie la averea statului.

Un caz aparte il reprezinta Ministerul Agriculturii, ai carui specialisti au avut nevoie de 8.155 de pagini pentru a enumera bunurile cu care contribuie la averea statului. Ministerul gospodareste, pe langa regularizari de ape, drumuri forestiere, terenuri sau cladiri, si monumente naturale - pestera Scarisoara (foto), vulcanii noroiosi din judetul Buzau, Cheile Bicazului, Lacul Rosu, Codrii de Arama si cei de Argint, precum si cele 1.459 de hectare ale masivului Piatra Craiului. Fiecare din respectivele locatii a primit chiar si o valoare de inventar, de un leu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRUMUSETI DE 1 LEU
/cover-story/frumuseti-de-1-leu-1050226
1050226
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.