Agenda celor mai puternici CEO în 2013 - Martin Schuldt, Cargill România

Autor: Ioana Matei Postat la 25 februarie 2013 238 afişări

Business Magazin a decis să-i întrebe pe conducătorii companiilor care sunt cele mai importante trei puncte de pe agenda lor de afaceri în acest an.

Printre obiectivele principale de pe agenda mea, în speţă a Cargill pentru 2013, se numără dezvoltarea şi intensificarea prezenţei noastre pe piaţa serviciilor destinate fermierilor din regiunea de vest a României şi în Moldova, inclusiv creşterea forţei de muncă şi a numărului de depozite în punctele de originare şi de descărcare.Ne-am propus dezvoltarea serviciilor destinate fermierilor, acordându-le acestora mai mult sprijin în ceea ce priveşte cultivarea terenurilor şi comercializarea produselor. Pentru aceasta vom angaja mai mulţi agronomi care să le ofere fermierilor asistenţă tehnică şi să promoveze avantajele utilizării instrumentelor de management al riscurilor în vederea comercializării mai eficiente a recoltelor. Nu în ultimul rând, urmărim îmbunătăţirea logisticii existente, inclusiv creşterea capacităţii din portul Constanţa, creşterea capacităţii de preluare şi uscare la silozurile de pe teritoriul ţării, dar şi modernizarea căilor ferate de acces în vederea flexibilizării mijloacelor de transport.


Martin Schuldt conduce Cargill România.

Urmărește Business Magazin

/cover-story/agenda-celor-mai-puternici-ceo-in-2013-martin-schuldt-cargill-romania-10595343
10595343
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.