Zoran Puskovic este noul General Manager pe Europa de Est la Kaspersky Lab

Autor: Florin Casota Postat la 05 aprilie 2018 39 afişări

Zoran Puskovic s-a alăturat companiei Kaspersky Lab, preluând poziţia de General Manager, Europa de Est. Zoran Puskovic a ocupat anterior poziţii în top managementul unor companii din domeniu IT

Zoran Puskovic este noul General Manager pe Europa de Est la Kaspersky Lab

Experienţa sa acoperă majoritatea segmentelor de business din Europa de Est – de la segmentul consumer şi al operatorilor, până la IMM-uri şi pieţele marilor companii.

În noua sa postură de conducere executivă, Zoran va fi responsabil de creşterea pe termen lung şi profitabilitatea business-ului din Europa de Est şi va coordona dezvoltarea strategică a activelor Kaspersky Lab din regiune. Zoran Puskovic a ocupat anterior funcţia de Director regional de vânzări pentru pieţele emergente, în cadrul ServiceNow CEE. El are peste 30 de ani de experienţă în sectorul tehnologic, de-a lungul cărora a ocupat poziţii similare de leadership la Virtual Instruments, VMware Global şi SAP Central Europe, precum şi la IBM şi Hewlett-Packard, printre altele.

„Sunt gata să contribui la consolidarea brandului Kaspersky Lab în această regiune şi, la fel de important, să furnizăm cât mai multe inovaţii tehnologice clienţilor est-europeni şi să ducem, astfel, business-ul Kaspersky Lab la următorul nivel,” spune Zoran Puskovic.

Printre inovaţiile Kaspersky Lab care vor stimula creşterea business-ului în Europa de Est se numără tehnologiile de detecţie Next Generation precum Security Intelligence Services, dar şi platforma integrată Kaspersky Endpoint Security şi Kaspersky Threat Management and Defense – o platformă avansată de securitate cibernetică care protejează companiile mari în faţa ameninţărilor complexe.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.