Orasul din Romania unde apartamentele s-au scumpit cel mai mult

Postat la 04 aprilie 2018 199 afişări

Pretul mediu solicitat pentru locuintele vechi, cat si pentru cele noi, a ajuns in luna martie, la nivel national, la 1.200 de euro mp util, cu 0,3% mai mult decat la finele lunii trecute, cand se situa la o medie de 1.197 de euro pe metru patrat, cele mai mari cresteri fiind in Timisoara, Cluj-Napoca si Bucuresti.

Orasul din Romania unde apartamentele s-au scumpit cel mai mult

Potrivit Indicelui Imobiliare.ro, marile centre regionale au resimtit aceasta tendinta din plin. Exceptie face orasul Iasi.

 

In ceea ce priveste orasul nostru, Timisoara ocupa, in luna martie, primul loc in clasamentul scumpirilor din marile orase.

 

Valoarea medie de listare a unui apartament, in Timisoara, indiferent de anul constructiei, este cu 1,7% mai mare decat in luna februarie, situandu-se la 1.187 de euro pe metru patrat util (fata de 1.167 de euro pe metru patrat).

 

Cititi mai multe pe www.opiniatimisoarei.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.