Manual de (mai mult) business

Postat la 29 noiembrie 2005 1 afişăre

Orice idee de afacere are nevoie de un plan de business riguros. Apoi urmeaza planul de marketing al produselor sau serviciilor care vor fi comercializate. De aici insa, incep sa curga tot felul de probleme.

Orice idee de afacere are nevoie de un plan de business riguros. Apoi urmeaza planul de marketing al produselor sau serviciilor care vor fi comercializate. De aici insa, incep sa curga tot felul de probleme.


Dintre ele: care este metoda cea mai buna pentru a creste veniturile in scurt timp, care sunt angajatii-cheie de care trebuie sa aveti mare grija, cum trebuie sa arate site-ul companiei pentru a atrage clientii. Raspunsurile la aceste intrebari, dar si sugestii valoroase pentru planul de afaceri al viitoarei dumneavoastra companii, indiferent de domeniul de activitate pe care il alegeti, pot fi gasite pe www.MoreBusiness.com. Lista planurilor de afaceri este destul de cuprinzatoare, pornind de la modele pentru restaurante sau saloane de frumusete si pana la companii din domeniul IT sau producatoare de echipamente medicale. Puteti accesa diferite studii de caz asupra unor companii fictive, iar daca va hotarati asupra domeniului de activitate, iar planul de business vi se pare unul care seamana cu ideile dumneavoastra, aveti posibilitatea de a il personaliza, contra cost - intre 100 dolari (aproximativ 85 euro) si 200 dolari (170 euro), in functie de multimea de amanunte care va sunt puse la dispozitie.


Sfaturi utile gasiti si la capitolul "Construirea site-ului companiei". Puteti finaliza un site pentru afacerea dumneavoastra in 8 pasi si in plus aveti si informatii despre cum sa gasiti numele cel mai potrivit pentru pagina dumneavoastra de Internet, cum sa o administrati cu bani putin sau cum sa incepeti o campanie publicitara care sa dea rezultate.


Odata pusa in miscare noua afacere, nu trebuie sa neglijati departamentul de resurse umane. Si aici, www.MoreBusiness.com va incerca sa va fie de folos, cu indicii despre cum va puteti da seama care sunt angajatii care trag in jos compania, dar si cei pentru care puteti deja sa puneti de-o parte bani pentru o marire de salariu. Pe www.MoreBusiness.com puteti gasi si link-uri spre cateva programe software gratuite de contabilitate, financiare sau de management. In plus, la sectiunea "Online Financial Calculators" veti gasi cateva aplicatii cu ajutorul carora puteti calcula indicatori financiari precum taxe, rate la banca sau chiar cati bani ar trebui sa economisiti pentru a nu duce lipsa de nimic la pensie - cand, probabil, compania dumneavoastra va fi deja in siguranta, pe mainile copiilor sau nepotilor.  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Manual de (mai mult) business
/business-hi-tech/manual-de-mai-mult-business-1005093
1005093
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.