Glovo | Glovo Express

Postat la 02 februarie 2023 71 afişări

Supermarketurile Glovo Express sunt spaţii comerciale special create pentru a oferi produse de larg consum şi nu numai care ajung către clienţi în mai puţin de 30 de minute, iar oferta de produse este listată exclusiv virtual, în aplicaţia Glovo.

Descrierea inovaţiei:

Prin Glovo Express, utilizatorii au acces la o gamă de peste 2.500 de produse cu livrare ultrarapidă, precum: legume, fructe, produse congelate, de băcănie, de brutărie, băuturi alcoolice şi nonalcoolice, dulciuri, lactate, dar şi produse dedicate îngrijirii bebeluşilor şi pentru animalele de companie. La un an şi jumătate de la lansarea Glovo Express în România, Glovo a deschis 11 centre în cinci oraşe din România, mai exact: Bucureşti, Braşov, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara. Unităţile operează ca centre de micro-fulfillment şi sunt poziţionate strategic pentru a asigura o acoperire optimă a zonei din oraşele în care sunt amplasate. Pentru aprovizionarea supermarketurilor Glovo Express din România compania colaborează cu peste 70 de furnizori. În România operează peste 10% dintre unităţile Express deschise la nivel global. Glovo a dezvoltat aproximativ 100 de centre Glovo Express în 14 ţări în care compania este prezentă. Dintre ţările în care sunt deschise unităţi de tip MFC (Micro Fulfillment Centers), menţionăm: Spania, Italia, România, Portugalia, Ucraina, Georgia, Kenya, Maroc, Serbia, Croaţia, Coasta de Fildeş, Kazahstan, Muntenegru şi Nigeria. Iniţiatorul proiectului a fost Victor Răcariu, General Manager, Glovo SEE.

Elementul de noutate:

Cu ajutorul Glovo Express, utilizatorii au acces doar prin intermediul aplicaţiei Glovo la o paletă largă de produse livrate într-un timp scurt, sub 30 de minute, lucru care este posibil datorită operaţiunilor ce permit un timp mediu de pregătire al comenzii de trei minute. Până în momentul de faţă, cea mai mare comandă din Glovo Express a constat în 94 de produse în valoare de circa 3.500 de lei, iar comanda cu cel mai rapid timp de livrare – 11 minute – a fost formată din 30 de produse, din opt categorii.

Efectele inovaţiei:

Promisiunea Glovo Express este de a oferi o paletă largă de produse şi livrare ultrarapidă, iar pentru a face acest lucru posibil compania a integrat peste 70 de parteneri locali şi internaţionali.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.