Cristi Movila: Fără dezvoltare nu există relevanţă

Postat la 25 noiembrie 2022 63 afişări

Cristi Movila: Fără dezvoltare nu există relevanţă

Vârstă: 33 de ani

Funcţie: Eastern Europe General Manager & EMEA SVP

Companie: VTEX

Număr de colegi aflaţi în subordine: >20

Experienţă: Are peste 14 ani de experienţă în comerţul online, în companii precum Coty, Otter, Lensa, Voriso şi RIBAI, la cele două din urmă fiind cofondator. În octombrie 2019 a devenit Country Manager al VTEX România, iar din aprilie 2020 este Eastern Europe General Manager & EMEA SVP.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Talentul te diferenţiază, e o calitate în plus, dar fără ambiţie nu ai rezultate. Prin urmare, eu cred cu tărie că ambiţia, perseverenţa, motivaţia şi, mai ales, plăcerea de a munci reprezintă cea mai bună strategie pentru a avea succes.

În ce loc te simţi cel mai fericit?

În locurile în care experimentez. Pun foarte mult accent pe experienţe noi, iar atunci când fac scuba, off-road, sailing ori particip la vreo etapă de rally raid, concentrarea este 100% pe acea activitate. Mă simt complet deconectat de orice altceva, mă ajută să-mi resetez mintea şi să vin cu idei noi.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum? Cred că cea mai mare realizare a mea este schimbarea de mindset şi anume ideea că orice este posibil, ceea ce mă ajută şi în prezent, alături de implicarea echipei, la îndeplinirea obiectivelor VTEX în regiune.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?                                                

9 – bineînţeles că apar provocări, nemulţumiri, neplăceri în fiecare zi, dar toate acestea ne ajută să evoluăm. Consider că tot ce am făcut până acum m-a adus în acest punct şi m-a pregătit pentru următorii paşi.

Cine este mentorul tău?     

Se spune că eşti suma interacţiunilor pe care le-ai avut. Dincolo de familie, prieteni şi colegi, am avut 3-4 persoane pentru fiecare moment/etapă, care au fost sau îmi sunt în continuare mentori.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Să rămâi relevant. Lucrurile se schimbă cu o viteză atât de rapidă încât dacă nu ţii pasul cu tot ce mişcă pe lângă tine, rişti să nu mai fii relevant.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
Cristi Movila,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.