Cele mai inovatoare companii din România în 2023. Singura platformă pentru închirierea de echipamente electronice destinate persoanelor fizice din Europa de Sud-Est

Postat la 17 martie 2024 23 afişări

Cele mai inovatoare companii din România în 2023. Singura platformă pentru închirierea de echipamente electronice destinate persoanelor fizice din Europa de Sud-Est

Telerenta este singura platforma automatizată din România ce oferă servicii de închiriere a echipamentelor electronice în regim online, toate procesele fiind complet digitalizate. Totodată, este singura platformă de închiriere de echipamente electronice din Europa de Sud-Est destinată utilizatorilor casnici.

Descrierea inovaţiei:

Telerenta, lansată în mai 2023, este singura platformă automatizată de închiriere şi livrare de echipamente electronice din Europa de Sud-Est destinată utilizatorilor casnici. Investiţia bugetată la început pentru dezvoltarea Telerenta in acest an este de aproximativ 3 milioane de euro.

Compania a dezvoltat tehnologia proprie ce permite utilizatorilor individuali, dar şi companiilor, începând din luna decembrie a acestui an, să închirieze echipamente electronice, pentru o perioadă cuprinsă între 3 şi 24 de luni. Clienţii au, astfel, acces permanent la echipamente de calitate superioară, de ultimă generaţie, care pot fi folosite în acord cu nevoile lor.

Procesul de închiriere este flexibil, utilizatorii putând alege foarte uşor dintre produsele listate în platformă şi putându-le înlocui cu altele cu specificaţii superioare, oricând, pe durata contractului. La finalul perioadei de închiriere, utilizatorul poate prelungi contractul sau returna produsul închiriat.

Serviciul oferit de Telerenta are acoperire naţională, produsele închiriate pot fi livrate oriunde în România.

Costurile de închiriere pornesc de la 29,99 de lei/lună, pentru un contract flexibil de 24 de luni. Utilizatorii pot beneficia de avantajele produsului şi de serviciile complementare, la costuri lunare comparabile abonamentelor oferite de platformele de streaming TV.

De asemenea, Telerenta pune la dispoziţia persoanelor fizice şi serviciul RentBox, primul de acest fel din lume care permite închirierea imediată şi ridicarea instant de echipamente electronice. Compania va avea, în următoarea perioadă, 20 de automate RentBox, amplasate în centrele comerciale din marile oraşe din România.

În prezent sunt disponibile patru astfel de unităţi de tip vending machine, iar acestea pot fi utilizate şi pe post de lockere.

Elementul de noutate:

Telerenta este o soluţie alternativă la achiziţia de echipamente electronice cu plata integrală pe loc sau în rate şi se adresează tuturor celor interesaţi de tehnologie, dar care nu doresc sau nu îşi permit să facă o achiziţie, şi celor interesaţi să testeze şi să utilizeze în permanenţă cele mai noi echipamente electronice.

Portofoliul de produse actual este de peste 200 de produse din şapte categorii de electronice. Serviciul de închiriere oferă avantaje precum: garanţie de la producător pe toată perioada contractului; Safe Rent – o garanţie suplimentară, ce poate fi utilizată o dată pe an, în caz de daune accidentale (produs zgâriat, spart, udat) prin care Telerenta acoperă până la 80%din costurile reparaţiilor; flexibilitate faţă de celelalte metode din piaţă, clienţii având opţiunea de a se retrage din contract în orice moment cu costuri minime; livrare gratuită, înlocuire gratuită a produselor închiriate, totul transparent, fără costuri ascunse.

Efectele inovaţiei:

Oferă posibilitatea celor interesaţi să aibă acces permanent la echipamente de calitate superioară, de ultimă generaţie, care pot fi folosite în acord cu nevoile acestora.

Telerenta a dezvoltat tehnologia proprie ce permite utilizatorilor individuali să închirieze echipamente electronice sub formă de abonament, pentru o perioadă cuprinsă între 3 şi 24 de luni.

Tot procesul de închiriere este flexibil, utilizatorii putând alege foarte uşor dintre produsele listate în platformă şi le pot chiar înlocui cu altele cu specificaţii superioare, oricând, pe durata contractului.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.