100 Cele mai puternice femei din business. Mirela Dogaru, Director comercial şi membru în Comitetul Executiv, grupul MedLife

Postat la 19 mai 2024 69 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Mirela Dogaru, Director comercial şi membru în Comitetul Executiv, grupul MedLife

Cifră de afaceri (2022): 405 mil. euro

Număr de angajaţi şi colaboratori: > 10.000


Biografie:

Perspectiva asupra evoluţiei profesionale era concentrată pe adaptabilitate şi învăţare continuă, povesteşte Mirela Dogaru despre experienţele sale din urmă cu 20 de ani. „Îmi adunam informaţiile de peste tot - cărţi, şcoală, dar mai ales de la cei mai experimentaţi ca mine”.


► M-aş fi văzut acum 20 de ani în acelaşi loc? E ca şi cum ai întreba dacă am avut cristalul magic. Nu prea. Plănuiam pe termen scurt, voiam să cuceresc lumea, ieri, nu mâine. Am învăţat însă, să aştept, să am răbdare, să am încredere, să nu mă dau bătută. Rezilienţa? A devenit unul din ingredientele mele secrete, iar aceşti 20 de ani au fost ca un curs intensiv de formare a caracterului. Acum nu mai visez la praf de stele, ci sunt fericită să strălucesc chiar şi fără el.

► În spatele fiecărui lider există un munte de responsabilităţi, şi nu orice fel de munte, ci un Everest. Toată lumea vede petrecerile de succes şi medaliile strălucitoare, dar nu şi întreaga orchestrare a unei echipe mari, unde fiecare zi este o nouă aventură. Să fii lider? Este ca un maraton în pantofi cu toc înalt. Nu este pentru oricine. Şi chiar dacă mă număr printre cei mai rezistenţi, recunosc că acest parcurs mi-a depăşit aşteptările... şi nu numai în complexitate.

► Cred că pe viitor AI-ul şi roboţii vor fi vedetele din domeniul medical. Dar mai cred că niciuna din tehnologiile prezentului şi viitorului nu poate înlocui omul, medicul bun - cel care tratează nu numai cu mintea ci şi cu sufletul. Roboţii, AI-ul, digitalizarea, descoperirile genetice şi toate minunăţiile tehnologice sunt doar condimente ale unui act medical eficient. Fără medicul bun, fără empatie şi fără respect, nu poţi avea îngrijire medicală de top. Medicul bun este esenţial.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.