Aplicaţia care pune în legătură artiştii care vor să expună cu iubitorii de artă care ajung mai greu la o galerie

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 23 mai 2022 58 afişări

Aplicaţia care pune în legătură artiştii care vor să expună cu iubitorii de artă care ajung mai greu la o galerie

Artistul ajunge la public cu ajutorul galeriilor de artă, al internetului sau chiar şi cu cel al dispozitivelor mobile, după cum o dovedeşte o aplicaţie lansată în toamna anului trecut. Denumită „Fair Air Fair” (FAF), aceasta a fost lansată de către o artistă şi proprietară de galerie de artă din Londra, Stacie McCormick, scrie Financial Times.

Scopul Fair Art Fair este de a pune în legătură artiştii care vor să expună cu iubitorii de artă care ajung mai greu la o galerie. Utilizatorii aplicaţiei, atât artişti, cât şi potenţiali cumpărători, plătesc un abonament lunar de circa 20 de lire sterline, cei dintâi putând încărca pe servere dedicate şi expune oricâte lucrări doresc, iar cei din urmă putând „vizita” expoziţiile care le stârnesc interesul şi cumpăra direct de la artişti lucrările care le-au plăcut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ARTA,
galerie,
artisti,
expunere,
lucrari,
mobila

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.