Ucraina cere comunităţii internaţionale să nu recunoască "Republica Crimeea"

Postat la 18 martie 2014 44 afişări

Ministerul ucrainean al Afacerilor Externe a făcut apel, marţi, la comunitatea internaţională să nu recunoască "Republica Crimeea", proclamată luni de autorităţile sale separatiste, nici vreun un acord pe care l-ar putea încheia aceasta.

Ucraina cere comunităţii internaţionale să nu recunoască "Republica Crimeea"

 Autorităţile separatiste din peninsula ucraineană au cerut alipirea la Rusia, care urmează să fie prevăzută de un acord încheiat între Moscova şi "statul" lor.

"Având în vedere faptul că independenţa Crimeei a fost proclamată de un organism nelegitim la încheierea unui referendum anticonstituţional, organizat prin încălcarea grosolană a normelor europene (...) Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei adresează tututor membrilor comunităţii internaţionale o cerere presantă de a se abţine de la a recunoaşte pe plan internaţional «Republica Crimeea»", se arată într-un comunicat postat pe site-ul diplomaţiei de la Kiev.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ucraina-cere-comunitatii-internationale-sa-nu-recunoasca-republica-crimeea-12285331
12285331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.