Ponta: Regret că Antonescu crede că adversarul politic principal al PNL este şi va fi PSD. Cum a răspuns Crin Antonescu

Postat la 18 martie 2014 23 afişări

Liderul PSD, Victor Ponta, afirmă că regretă credinţa liderului PNL, Crin Antonescu, că bătălia nu se mai dă cu Băsescu, care iese din mandat, ci cu PSD-ul "cu tentaţie de partid-stat", şi arată că el se bazează în continuare pe toţi liderii şi votanţii PNL care nu uită cine este adversarul României. Liderul liberal a replicat arătând că nu comentează însemnările pe Facebook ale lui Victor Ponta.

Ponta: Regret că Antonescu crede că adversarul politic principal al PNL este şi va fi PSD. Cum a răspuns Crin Antonescu

 UPDATE 12:56 - Antonescu: Nu fac comentarii la însemnările pe Facebook ale domnului Ponta

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că nu comentează însemnările pe Facebook ale lui Victor Ponta, adăugând că nu este nici psiholog şi nici consilier, ca să ştie de ce premierul iese cu aceste mesaje şi apreciind că preşedintele PSD "o va mai ţine aşa mult timp".

"Nu fac comentarii la însemnările pe Facebook ale domnului Ponta. Ce am avut de spus despre această încercare de amorţire şi de păcălire până la urmă a întregii opinii publice, m-am exprimat ieri. Nu am nimic de adăugat", a afirmat Crin Antonescu, despre postarea premierului pe pagina de socializare.

"Probabil că o va mai ţine aşa mult timp, dar este problema domniei sale, nu a mea", a adăugat Antonescu.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-regret-ca-antonescu-crede-ca-adversarul-politic-principal-al-pnl-este-si-va-fi-psd-cum-a-raspuns-crin-antonescu-12285265
12285265
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.