Metrorex a retras cardurile comune cu RATB, din cauza datoriilor regiei de aproximativ 15 milioane de lei

Postat la 18 martie 2014 104 afişări

Metrorex a retras cardurile care putea fi folosite atât la metrou cât şi pe mijloacele de transport în comun, din cauza datoriilor de aproximativ 15 milioane lei pe care RATB le are de plătit companiei, reprezentanţii regiei spunând că suma a rămas neachitată "în contextul economic dificil".

Metrorex a retras cardurile comune cu RATB, din cauza datoriilor regiei de aproximativ 15 milioane de lei

 Metrorex nu mai acceptă, din 14 martie, la plata călătoriei cu metroul cardurile Activ emise şi reîncarcate de RATB şi nici biletele unice RATB - Metrorex. Decizia a fost anunţată în urma încetării contractului încheiat între Regia Autonomă de Transport Bucureşti şi SC Metrorex SA.

Reprezentanţii RATB au precizat, marţi, că Metrorex a renunţat la cardurile Activ din cauza datoriilor regiei către compania de transport. Potrivit acestora, la sfârşitul anului trecut, debitul către Metrorex era de 17,3 milioane de lei, din care s-au achitat, de la începutul anului, 2.123.193 de lei, iar marţi urmează să fie plătită suma de 1.993.523 de lei.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/metrorex-a-retras-cardurile-comune-cu-ratb-din-cauza-datoriilor-regiei-de-aproximativ-15-milioane-de-lei-12285317
12285317
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.