Microelectronica a investit 15 milioane euro într-un centru de cercetare şi producţie LED

Postat la 18 martie 2014 222 afişări

Compania bucureşteană Microelectronica a investit 15 milioane de euro într-o unitate de cercetare şi producţie de LED-uri, cu intenţia de a deveni un furnizor pentru industria optică, electronică, dar şi constructoare de maşini.

Microelectronica a investit 15 milioane euro într-un centru de cercetare şi producţie LED

 Noua fabrică dispune de o "cameră albă", adică un laborator cu un nivel controlabil de factori poluanţi unde pot fi fabricate şi testate produsele electronice, scrie Ziarul Financiar în ediţia de marţi. Investiţia companiei include şi realizarea unui centru de competenţă al cărui rol va fi certificarea echipamentelor şi materialelor produse în Europa Centrală şi de Est din punctul de vedere al conformării la standardele de "curăţenie specială" (clean-liness).

Proiectul a fost realizat în colaborare cu Institutul Fraunhofer pentru Inginerie de Producţie şi Automatizări (IPA) din Stuttgart şi a beneficiat de finanţare prin fonduri structurale de circa 10 milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/microelectronica-a-investit-15-milioane-euro-intr-un-centru-de-cercetare-si-productie-led-12284005
12284005
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.