Cioloş: Comisia a recomandat României să mai lucreze pe partea de conţinut a Acordului de Parteneriat

Postat la 17 martie 2014 28 afişări

Comisia Europeană a recomandat României să mai lucreze pe partea de conţinut a Acordului de Parteneriat, mai ales la Transporturi şi Competitivitate, a declarat, luni, la Bucureşti, comisarul pentru Agricultură, Dacian Cioloş.

Cioloş: Comisia a recomandat României să mai lucreze pe partea de conţinut a Acordului de Parteneriat

 Comisarul european pentru Agricultură a precizat că, în cadrul contactelor informale dintre România şi CE pe tema Acordului de Parteneriat, Executivul european "a insistat pe calitatea procesului de elaborare a strategiei care va fi negociată în Acordul de Parteneriat, mai degrabă decât pe calendar". "Sigur că la un moment dat şi calendarul devine important, să nu existe întârziei mari, dar e mult mai importantă pentru CE calitatea, conţinutul strategiilor", a declarat Dacian Cioloş, într-o conferinţă de presă la Bucureşti.

"În săptămânile următoare urmează să fie trimis textul final (...) mai există încă anumite strategii sectoriale, pe anumite domenii, pe Transport, pe Competitivitate, pe care Comisia Europeană a sugerat României să mai lucreze pentru mai multă consistenţă. Faţă de formulările precedente, s-a progresat foarte mult, dar Comisia a recomandat să se mai lucreze pe partea de conţinut", a mai spus Cioloş.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ciolos-comisia-a-recomandat-romaniei-sa-mai-lucreze-pe-partea-de-continut-a-acordului-de-parteneriat-12279710
12279710
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.